dimecres, 20 de març del 2013

Carpaccio d'alvocat i safarnària


Avui us presento una recepta per menjar alvocat i safarnària d'una manera diferent. Si no teniu safarnària, bé perquè no és temps o bé perquè no sou aficionats a comprar-ne, podeu fer el carpaccio igualment! Els carpaccios vegetals també són boníssims! A veure si us animau a tastar-ho. 

INGREDIENTS
- 1 alvocat.
- 1 safarnària (pastanaga morada).
- Formatge parmesà.
- Pinyons.
- Sal, oli d'oliva.
- Crema de vinagre balsàmic.

COM ES FA?
1. Pelau l'alvocat i la safarnària. Tallau-los en rodanxes ben fines i col·loca-les al plat.
2. Afegeix un raig d'oli, una mica de sal i fes alguns cercles amb la crema de vinagre balsàmic.
3. Finalment, afegeix una grapada de pinyons i escates de formatge parmesà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada