dimecres, 20 de març del 2013

Mini napolitanes de xocolata i mandarina


Fa unes setmanes que he tornat a començar a treballar i tenc molt menys temps per dedicar a la cuina. Aquesta és una recepta molt senzilla i ràpida que podeu fer ara que hi ha bones taronges i mandarines. Fa temps que faig aquesta recepta i no l'havia penjada mai al bloc perquè és extremadament senzilla però ara he pensat que potser a algú li pot donar una idea per preparar unes postres ràpides quan té poc temps. Podeu fer aquestes napolitanes si sou golafres i necessitau una petita dosi de xocolata diària, per servir-les com a pastes de cafè o té, o també com a postres si les acompanyau d'alguna cosa més, de gelat de llimona i crema de maduixes, per exemple. Aquí us la deixo. 

INGREDIENTS
- 1 placa de pasta de fulls (millor si és rectangular). 
- La ratlladura de la pell d'una mandarina. 
- Crema de xocolata (nutella, nocilla, xocolata foundant fosa, etc.), la que més us agradi. 
- 1 vermell d'ou. 

COM ES FA?
1. Encén el forn per a que es vagi encalentint. 
2. Talla la placa de pasta en rectangles. 
3. Omple amb la crema de xocolata. 
4. Afegeix ratlladura de mandarina al gust.

5. Tanca els rectangles de pasta. 
6. Bat el vermell d'ou i amb ell pinta la pasta de fulls, d'aquesta manera quedarà més cruixent i brillant. 
7. Enforna les mini napolitanes, amb foc de baix i de dalt, fins que la pasta sigui daurada (uns 10 minuts).  

1 comentari:

  1. Mmmmmmmm!!!

    Són boníssimes, vos ho dic perquè les he tastades ;)!
    I molt fàcils de fer!

    ResponElimina