dissabte, 23 de febrer del 2013

Suc de taronja, pomelo i pastanagó


M'agrada començar els àpats menjant alguna cosa crua però hi ha vegades que, si el plat principal és consistent, no em ve de gust una amanida per això sovint em decanto per un suc. Ara els tarongers i els arangers de casa estan en el seu moment de màxim rendiment, per això he optat per aquest suc. És molt senzill i no té cap complicació en l'elaboració però he volgut penjar la recepta perquè de vegades, aquestes receptes tan senzilles, ens donen grans idees. 

INGREDIENTS
- Taronges. 
- Aranges. 
- Pastanagons. 

COM ES FA?
1. Pela els pastanagons i talla'ls a trossets petits. Capola'ls amb la picadora. 
2. Fes el suc de taronja i aranja. 
3. Posa-ho tot dins un recipient i mescla-ho amb la batedora per a aconseguir una massa homogènia i fina que pugui passar per dins la canyeta. Tot i que no volgueu beure el suc amb canyeta feis aquest procediment per a que no es notin els trossets de pastanagó. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada