dimarts, 22 de gener del 2013

Macarrons saltejats amb verdures i salsa de soja

Per als amants de la pasta i per als que no teniu gaire temps ni ganes de complicar-vos cuinant salses us presento una recepta de pasta ràpida, lleugera i diferent. En 10 minuts podeu tenir un plat de macarrons boníssims! La única cosa a la que heu de parar esment és a la Salsa de soja. Assegurau-vos que sigui salada ja que si és dolça el plat quedarà una mica insípid. 

Al Bloc de la Mami (http://blocdelamami.blogspot.com.es/) he trobat una imatge prou clara pel que fa a la salsa de soja: 
Esquerra: Salsa de soja salada.
Dreta: Salsa de soja dolça. 
Aquestes són les dues marques que he trobat generalment als supermercats tot i que, personalment, prefereixo anar les tendes de dietètica on trobareu més varietat de salses. Segur que els dependents d'aquests comerços us podran assessorar d'allò més bé!   

INGREDIENTS

- 250g de macarrons (o un altre tipus de pasta curta).
- 1 pebre vermell petit.
- 1 pebre verd petit.
- 1 ceba.
- Tomàtigues xerri.
- Salsa de soja salada.

COM ES FA?

1. Posa una olla amb aigua a bullir. Afegeix un raig d'oli. Quan l'aigua bulli afegeix-li els 250g de macarrons.

2. Neteja els pebres. Talla la ceba i els pebres de per llarg. Posa'ls a sofregir al wok amb un raig de salsa de soja salada.

3. Quan la ceba i el pebre comencin a ser cuits afegeix les tomàtigues i sofregeix cinc minuts més. 

4. Quan els macarrons siguin cuits, cola'ls i afegeix-los a les verdures. Sofregeix 3 minuts més. Si fa falta afegeix una mica més de salsa de soja. 

I ja tenim els macarrons a punt!

BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada