Quina peresa posar-se a torrar pebres! Si sou dels que pensau això no passeu pena, podeu fer aquesta recepte perfectament amb pebres torrats en conserva i fins i tot amb pebres del piquillo, cap problema. Us agrada més així?
Aquest púding el podeu fer servir com a acompanyament d'un plat de carn o peix o com a ingredient principal d'un entrant. És un plat molt fàcil de fer i us pot ajudar a variar una mica les guarnicions que cuinau normalment.
INGREDIENTS
PER AL PÚDING
- 6 ous.
- 200ml de nata.
- 250ml de llet.
- 200g de pegres torrats naturals o en conserva.
- Sal i pebre bo.
PER A LA SALSA
- 200ml de nata.
- 1 cunya de formatge blau o roquefort.
- Nou moscada.
COM ES FA?
1. Bat els sis ous.
2. Afegeix la nata i remena.
4. Afegeix 2 - 3 culleradetes de sal (segons el vostre gust) i una culleradeta de pebre bo.
5. Tritura els pebres i afegeix-los a la mescla. Mescla-ho ben mesclat amb el turmix per a que no es trii.
6. Unta el motlle de margarina i aboca-hi la mescla.
7. Posa'l al forn al bany maria fins que sigui ben cuit. Sabreu que és cuit quan el punxeu amb un ganivet o un escuradents i surti net.
8. Mentre el púding és al forn prepararem la salsa. Encalenteix la nata i posa-hi el formatge blau, remena fins que es fongui. Afegeix nou moscada al gust.
9. Desemmotlla el púding i acompanya'l amb la salsa calenta.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada