dimarts, 8 de gener del 2013

PÚDING DE PEBRES TORRATS AMB SALSA DE FORMATGE BLAU

Quina peresa posar-se a torrar pebres! Si sou dels que pensau això no passeu pena, podeu fer aquesta recepte perfectament amb pebres torrats en conserva i fins i tot amb pebres del piquillo, cap problema. Us agrada més així? 

Aquest púding el podeu fer servir com a acompanyament d'un plat de carn o peix o com a ingredient principal d'un entrant. És un plat molt fàcil de fer i us pot ajudar a variar una mica les guarnicions que cuinau normalment. 

INGREDIENTS

PER AL PÚDING
- 6 ous. 
- 200ml de nata. 
- 250ml de llet. 
- 200g de pegres torrats naturals o en conserva. 
- Sal i pebre bo. 

PER A LA SALSA
- 200ml de nata. 
- 1 cunya de formatge blau o roquefort. 
- Nou moscada. 

COM ES FA?

1. Bat els sis ous. 

2. Afegeix la nata i remena.

 3. Afegeix la llet. 

4. Afegeix 2 - 3 culleradetes de sal (segons el vostre gust) i una culleradeta de pebre bo.



5. Tritura els pebres i afegeix-los a la mescla. Mescla-ho ben mesclat amb el turmix per a que no es trii.

 

6. Unta el motlle de margarina i aboca-hi la mescla.

 
7. Posa'l al forn al bany maria fins que sigui ben cuit. Sabreu que és cuit quan el punxeu amb un ganivet o un escuradents i surti net.


8. Mentre el púding és al forn prepararem la salsa. Encalenteix la nata i posa-hi el formatge blau, remena fins que es fongui. Afegeix nou moscada al gust.

9. Desemmotlla el púding i acompanya'l amb la salsa calenta.
 

BON PROFIT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada