dimarts, 25 de desembre del 2012

BOMBONS DE TORRÓ DE XIXONA

Les festes de nadal ja són aquí i a casa ja fa temps que sentim olor de torró. Una persona de la meva família fa torró i en veim (i n'ensumam) tant que, finalment, no en menjam. Per això he pensat cercar una manera diferent per menjar-lo, a veure si així ens ve de gust. Els bombons són una mica enredosos de fer perquè s'ha de tenir temps per esperar que la xocolata es vagi enfortint cada vegada, però realment és una recepta molt senzilla i guapa per tenir a casa aquests dies de nadal. Fins i tot per regalar!  

Us recoman que no els faceu gaire grans ja que són molt dolços! Esper que us animeu a fer-los i, sobretot, que em digueu com us ha anat! BONES FESTES DE NADAL! 

INGREDIENTS

- 200g de xocolata negra fondant. 
- 200g de torró de xixona. 
- Un raig de nata per cuinar. 
- Bolletes de xocolata cruixents. 

COM ES FA?
1. Fon la xocolata al bany maria. 


2. Pinta els motlles amb la xocolata. Si els motlles no són de silicona pinta'ls abans amb una mica d'oli de girasol per a que no s'aferri. Posa els motlles a la gelera fins que la xocolata sigui forta. 


3. Quan la xocolata sigui forta treu els motlles de la gelera i torna'ls a pintar amb una segona capa de xocolata. Una vegada feta la segona capa de xocolata torna a posar els motlles a la gelera fins que aquesta sigui forta de nou. 

4. Esmicola el torró de xixona dins una olleta i afegeix un raig de nata. Remena fins que quedi una pasta ni massa líquida ni massa espessa. Deixa que refredi.

5. Treu els motlles de la gelera i omple els bombons de la pasta de torró. És important que el torró sigui fred ja que sinó tornaria a fondre la xocolata. Pots posar la pasta de torró dins una màniga pastissera de forat ample, és la manera més còmoda. Si no teniu màniga pastissera agafau una bossa de plàstic i tallau-li la punteta. Posa-hi una bolla de xocolata cruixent. Posa els motlles, de nou, dins la gelera. 


6. Quan la pasta de torró sigui consistent treu els motlles i col·loca una capa de xocolata sobre el torró, per fer la base dels bombons. Torna a posar els motlles a la gelera fins que la base sigui consistent.

7. Desemmotlla els bombons i decora'ls amb mitja bolla de xocolata cruixent. Aferrau-la amb una gota de xocolata calenta. I ja teniu els bombons!!


BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada