Aquí teniu potser el més clàssic entre els patés casolans, el de ciurons! I que ho és de bo!! Segurament la majoria de vosaltres ja coneixeu aquest recepta però trob que és imprescindible penjar-la per si de cas algú encara no s'ha animat a fer-lo! No passeu pena de comprar tahin si no teniu costum d'utilitzar-lo, durà moltíssim dins la gelera. A més, si sou aficionats a fer croquetes, podeu utilitzar aquesta crema per a lligar la pasta! Au, ja coneixeu una utilitat més del tahin!
INGREDIENTS
- Dues cullerades de Tahin (crema de sèsam).
- 400g de ciurons en conserva.
- Dos alls.
- Oli, sal, pebre bo i pebre bord.
- Suc de llimona.
COM ES FA?
1. Neteja els ciurons.
2. Afegeix a un recipient el tahin, els ciurons, els alls pelats, un raig d'oli, el suc d'una llimona, la sal i el pebre bo.
3. Tritura i rectifica de llimona, sal o pebre bo segons el teu gust.
4. Serveix en un plat pla afegint un raig d'oli per sobre, pebre bord dolç i julivert picat.
Així, i amb falafels, és la única manera que m'agraden els ciurons!!!!! M'encanta l'hummus, i el d'albergínia, tambe!!!!
ResponElimina