dilluns, 10 de desembre del 2012

PATÉ DE CARXOFA I TONYINA

Aquesta és una d'aquelles receptes que pots fer sempre, fins i tot en un moment en que et vegis apurat o apurada perquè se't presenta gent a casa en el darrer moment! Tots els ingredients són en conserva així que els pots tenir sempre al rebost. Des de la primera vegada que vaig fer aquest paté encara no he trobat ningú a qui no li hagi agradat! Animau-vos i ja em direu!!   

INGREDIENTS

- Una llauna de tonyina. 
- Una llauna de carxofes en conserva. 
- Una llauna d'olives verdes sense pinyol. 

COM ES FA?
1. Lleva l'aigua de les olives, les carxofes i l'oli de la tonyina. 

2. Aboca-ho tot dins un recipient i tritura-ho fins a aconseguir la textura d'un paté. Comprovau que no queden fils de la carxofa. 

3. Ja està a punt per servir! Jo no li afegeixo ni sal ni oli, trob que no li fa gens de falta!! 


BON PROFIT!!


1 comentari: