dimarts, 13 de novembre del 2012

PAELLA DE VERDURES I BACALLÀ

 INGREDIENTS

- 1 ceba. 
- 2 tomàtigues de ramellet. 
- 1 grapat de pèsols. 
- 1 grapat de faves. 
- 200g de gírgoles. 
- 200g de Colflori. 
- 2 talls de bacallà dessalat. 
- Brou de peix o de verdures. 
- Arròs. 
- Sal, pebre bo i pebre bord. 
- Oli d'oliva. 

COM ES FA?
1. Talla les verdures (ceba, gírgoles i colflori) a trossets petits. Pela i tritura les tomàtigues. 

2. Posa un raig d'oli a la paella i posa a sofregir la ceba. A continuació afegeix els pésols i les faves. Ves remenant. Quan aquestes verdures comencin a ser cuites afegeix la colflori i les gírgoles. Deixa-les sofregir una estona.

3. Quan la colflori comenci a ser cuita afegeix el bacallà esmicolat. Deixa-ho sofregir una mica i finalment afegeix la tomàtiga triturada. És important afegir la tomàtiga després d'haver sofregit les altres verdures i el bacallà ja que si l'afegim al principi no deixarà potenciar els gustos de la resta de verdures. 

4. Afegeix arròs fins a cobrir el fons de la paella. Sofregeix una estona, si veus que es comença a aferrar afegeix el brou fins a cobrir tot l'arròs. Algunes persones mesuren l'arròs i el brou i la proporció que fan és el doble de brou que d'arròs. Jo no ho mesuro mai, si em falta brou en vaig afegint. Afegeix sal, pebre bo i pebre bord i si en voleu el colorant alimentari.


5. Deixa-ho coure aproximadament uns 10 minuts. Si passat aquets temps l'arròs no es cruu afegeix una mica més de brou i tapa.

BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada