divendres, 26 d’octubre del 2012

TALLARINS AMB BRÒQUIL I SALSA DE CARABASSA I CURRI

LA CARABASSA, ALIMENT POLIVALENT. 
La carabassa, a part de ser un aliment divertit i versàtil, té un gran llistat de propietats. Les carabasses són aliments antioxidants per excel·lència, ajuden a eliminar el greix i l'aigua de l'organisme, ajuden a prevenir el restrenyiment, ajuden a reduir les inflamacions, ... per això em declaro fan de les carabasses! Podem utilitzar-les per fer cremes, per fer cuinats, en un cus-cus, per farcir-les... però avui les utilitzarem per acompanyar a un plat de pasta!

INGREDIENTS
- Bròquil.
- 250g de tallarins.
- 1 ceba.
- Carabassa.
- Oli d'oliva.
- Sal i Curri.

COM ES FA?

1. Posa el bròquil a bullir dins una olla amb aigua, oli i sal durant 15 - 20 minuts.


2. Afegeix els tallarins i deixa-ho fins que la pasta sigui cuita.


3. Mentre, en una greixonera, afegeix un rajolí d'oli i sofregeix la ceba i la carabassa durant 10 minuts. Llavors afeix una mica d'aigua (que tapi les verdures), sal al gust i una cullerada de curri. Tapa la greixonera i deixa-ho coure fins que ja no quedi aigua. Si la carabassa no es cuita afegeix una mica més d'aigua, tapa-ho i deixa-ho coure una mica més.


4. Tritura la carabassa i la ceba.


5. Mescla els tallarins i el bròquil amb la salsa.





1 comentari: