dijous, 18 d’octubre del 2012

PASTISSETS D'ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS
- Una làmina de pasta de fulls quadrada.
- 150g d'espinacs.
- 1 tassó de llet.
- 2 cullerades de farina.
- Formatge de cabra.
- Panses i pinyons (opcional).
- Sal, pebre bo, nou moscada.
- 1 vermell d'ou.

COM ES FA?

1. Sofregeix els espinacs amb un raig d'oli d'oliva. Quan siguin cuits tritura'ls dins la greixonera mateix.  

2. Dissol la farina dins el tassó de llet. Quan estiguin ben mesclat aboca la llet dins la greixonera on hi ha els espinacs. Remena fins que la mescla s'espesseixi. Afegeix sal, pebre bo i nou moscada al gust.

3. Talla la pasta de fulls a quadrets petits, 4 trossos és una bona mica. Afegeix la pasta d'espinacs al centre del quadrat. Posa-hi un tall de formatge de cabra al damunt i tanca. 



4. Bat el vermell d'ou i amb ell pinta els pastissets. El vermell d'ou li donarà un color més lluent i la pasta serà més cruixent. 

5. Posa-ho al forn amb foc de dalt i de baix fins que la pasta sigui daurada.  

*Aquests pastissets us poden servir com a picada o com a plat principal si l'acompanyau d'ensalada. Teniu en compte si el voleu com a picada o com a plat principal i adaptau la mida dels quadrats a allò que necessiteu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada