dimecres, 28 d’agost del 2013

Trunyella de carabassí i formatge


INGREDIENTS
- Una làmina de pasta de fulls quadrada
- 1 carabassí petit 
- 1 ceba
- 7 o 8 dàtils
- Formatge de cabra (si no us agrada podeu fer-ho amb Havartti)
- 1 ou

COM ES FA?
1. Enceneu el forn per a que es vagi encalentint. 

2. Tallau el carabassí i la ceba. 



3. Sofregiu el carabassí 10 minutets a foc molt lent, llavors posau-lo al colador per a que amolli tota l'aigua. Sofregiu també la ceba fins que sigui transparent.

4. Llevau el pinyol als dàtils i tallau-los a trossets petits. Talla el formatge de cabra en rodanxes.

5. Col·loca el carabassí, la ceba, els dàtils i el formatge a la part central de la pasta. Als costats fes talls com es veu a la imatge per a poder tancar el pastís fent la trunyella.


6. Anau tancant la pasta creuant un tall de cada costat. Quan estigui tancat del tot bateu el vermell de l'ou i pintau la pasta per a que quedi més daurada i cruixent. 


7. Enfornau el pastís fins que la pasta estigui dauradeta, pensau que la ceba i el carabassí ja són cuits. Si podeu, serviu-la quan encara sigui una mica calenta.  


BON PROFIT!

1 comentari: