dimecres, 17 d’octubre del 2012

BACALLÀ CUIT AMB HERBES AROMÀTIQUES AMB PURÉ DE POMA

INGREDIENTS
- 500g de bacallà dessalat i trossejat.
- 2 pomes
- Herbes aromàtiques (Romaní, farigola, julivert, etc.)
- 2 alls
- Oli d'oliva
- Sal

COM ES FA?
1. Posa en una greixonera les herbes aromàtiques, la sal i una mica d'aigua. Deixa-ho coure uns 2 minuts.

 2. Afegeix el bacallà i un raig d'oli. Deixa-ho coure uns 10 minuts.

3. Mentre es cou el bacallà pela les pomes i reserva un tros d'una. La resta talla-les a trossets petits, posa-les dins un recipient i fica-ho al microones fins que quedin cuites.

 4. Tritura les pomes cuites fins a aconseguir la textura d'un puré ben finet.

5. A continuació farem una picada amb els alls, el julivert i el tros de poma que hem reservat. Afegeix un raig d'oli i mescla-ho tot ben mesclat.

6. Finalment, per emplatar, posa una cullerada de puré de poma al fons del plat. Col·loca un o dos trossos de bacallà a sobre i finalment afegeix algunes cullerades de la picada.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada