- 500g de bacallà dessalat i trossejat.
- 2 pomes
- Herbes aromàtiques (Romaní, farigola, julivert, etc.)
- 2 alls
- Oli d'oliva
- Sal
COM ES FA?
1. Posa en una greixonera les herbes aromàtiques, la sal i una mica d'aigua. Deixa-ho coure uns 2 minuts.
3. Mentre es cou el bacallà pela les pomes i reserva un tros d'una. La resta talla-les a trossets petits, posa-les dins un recipient i fica-ho al microones fins que quedin cuites.
4. Tritura les pomes cuites fins a aconseguir la textura d'un puré ben finet.
5. A continuació farem una picada amb els alls, el julivert i el tros de poma que hem reservat. Afegeix un raig d'oli i mescla-ho tot ben mesclat.
6. Finalment, per emplatar, posa una cullerada de puré de poma al fons del plat. Col·loca un o dos trossos de bacallà a sobre i finalment afegeix algunes cullerades de la picada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada